Ze is teleurgesteld dat ze Tom Hanks geen vraag mocht stellen. Dan stelt haar vriend er een die ze nooit meer zal vergeten.

Nikki Young is Tom Hanks’ grootste fan. Ze volgt zijn carrière al sinds 1982 toen ze voor het eerst “Bosom Buddies” zag. Toen ze hem op een boekenbeurs in Texas eindelijk dicht genoeg kon benaderen, was ze teleurgesteld dat ze niet uitgekozen werd om hem een vraag te mogen stellen.

Ze had geen idee dat het evenement “het mooiste moment van haar leven” zou worden.

Nikki deelde haar ontroerende verhaal op Facebook:

“Ik ben al fan van Tom Hanks toen ik in 1982 voor het eerst Bosom Buddies zag. Ik volgde zijn carrière en ik lachte, hield en huilde met elk van zijn films, elk televisieoptreden en meer. Hij bracht me geluk. Tijdens de voorstelling van zijn boek “Uncommon Types” was er een vragenuurtje. Ik veranderde meteen in een verwend kind. Ik zeurde omdat ik geen vraag mocht stellen en mompelde tegen Ryan. Hij hield mijn hand vast en streelde het om me te kalmeren op zijn gekende liefdevolle en zorgzame manier, en herinnerde me eraan dat Tom Hanks op letterlijk op 3 meter van me stond.

Ik waardeerde de leven, maar bleef mopperen – teleurgesteld dat ik niet een van de uitverkorenen was om een vraag te stellen. Een vraag die ik jarenlang met mijn moeder had geoefend: ‘Als jij de kans kreeg om met Tom Hanks te werken, wat zou je hem dan vragen?’ Ik was diep teleurgesteld dat ik dit lang voorbereid moment moest missen.

Op wat er dan gebeurde, was ik niet voorbereid, maar ik kan eerlijk zeggen dat het het mooiste moment van mijn leven was. Op 10 seconden tijd ging ik van teleurgesteld naar shock tot tranen toe bewogen. Maar tranen van vreugde! De man die mijn hart doet lachen, verraste me met een ring en vroeg me ten huwelijk. Uiteraard zei ik ja! Vervolgens kreeg ik een knuffel van de man die me al jaren vreugde bezorgt en feliciteerde me. Hij gaf me zelfs een bloem. Ik kreeg een romantisch moment met mijn geliefde Ryan McFarling, met Tom Hanks in de bijrol! Over ware liefde gesproken!”

Bekijk het moment hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Sunnyskyz